Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Το συλλαλητήριο στη Νίκαια εξοργίζει τη Χρυσή Αυγή






Με επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τη ΔΗΜΑΡ, η Χρυσή Αυγή απαντά στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο το οποίο διοργανώνεται σήμερα Πέμπτη και προαναγγέλλει αντισυλαλλητήριο, με έκτακτη ανακοίνωσή της.
Το αντιφασιστικό είναι στην Νίκαια, στην πλατεία του Αγίου Νικολάου και διοργανώνεται από αριστερές οργανώσεις, κοινότητες μεταναστών
και συλλόγους της περιοχής.
Η αντιφασιστική πρωτοβουλία διοργανώνεται μετά τις καταγγελίες που υπήρξαν για απειλές από μέλη της Χρυσής Αυγής εναντίον μεταναστών καταστηματαρχών στην περιοχή στους οποίους και επέδωσαν "τελεσίγραφο" να κλείσουν τα μαγαζιά τους και να φύγουν από την Ελλάδα.
Η πρώτη ανακοίνωση της οργάνωσης έχει ως εξής:
"Τρόμαξε το σύστημα και τα αριστερά του δεκανίκια με την τεράστια απήχηση που έχει η Χρυσή Αυγή στις λαϊκές γειτονιές της Αθήνας (η οποία αναμένεται να γιγαντωθεί στο άμεσο μέλλον) και θέτει σε κίνηση το μηχανισμό του αναρχοκομμουνιστικού παρακράτους, μήπως και την ανακόψει με το γνωστό τρόπο: την κόκκινη τρομοκρατία!
Στην αρχή, για να δημιουργήσουν το απαραίτητο κλίμα, εμφάνισαν στα ελεγχόμενα ΜΜΕ της διαπλεκόμενης πλουτοκρατίας την «πληροφορία», ότι «κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες» που διαθέτουν καταστήματα στην περιοχή της Νίκαιας, προειδοποιήθηκαν δήθεν από ομάδα 40 ατόμων-φίλων της Χρυσής Αυγής, τα οποία επέβαιναν σε μοτοσυκλέτες και συμμετείχαν σε μοτο-πορεία, ότι έχουν μια βδομάδα διορία για να κλείσουν τα μαγαζιά τους και να εξαφανιστούν από την περιοχή.
Εν συνεχεία, ανακοινώθηκε η πραγματοποίηση στην περιοχή «αντιφασιστικού συλλ-αλητηρίου» από μισθωμένες από το κατοχικό ψευδοκράτος αναρχοκομμουνιστικές συμμορίες του κοινού ποινικού δικαίου, την προσεχή Πέμπτη.  
Και τέλος, ήρθε και η απαραίτητη σε παρόμοιες περιπτώσεις ανακοίνωση πολιτικής κάλυψης της απόπειρας κατατρομοκράτησης των αγωνιστών της Τ.Ο. Νίκαιας της Χρυσής Αυγής και γενικότερα του λαού της Νίκαιας που θέλει να ξεβρωμίσει ο τόπος του.
Μόνο που την πολιτική κάλυψη της επικείμενης αναρχοκομμουνιστικής επιδρομής, δεν την δίνει αυτή τη φορά ο "συνήθης ύποπτος" ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η συμμετέχουσα στην τριμερή μνημονιακή συγκυβέρνηση ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη.
Ιδού η περίπτυστη ανακοίνωση-κάλυψη των ορφανών του Τσαουσέσκου και νυν υιοθετημένων από το ΔΝΤ, την Τρόικα και άλλες τοκογλυφικές δυνάμεις:
"Οι μηχανοκίνητες φάλαγγες και τα πογκρόμ κατά μεταναστών από φασιστοειδή στη Νίκαια του Πειραιά αποτελούν ντροπή για τη δημοκρατία. Το κράτος και ο νόμος δεν μπορούν να μένουν απαθείς στις ρατσιστικές επιθέσεις κατά ανυπεράσπιστων μεταναστών".
Η παρακρατική-καθεστωτική τρομοκρατία δε θα περάσει. Το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών θα νικήσει!
Κάλεσμα και μέσω Facebook
Φαίνεται όμως πως υπάρχει ακόμα μία ανακοίνωση, η οποία όμως δεν υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της οργάνωσης και αποδίδεται στη Χρυσή Αυγή του Αιγάλεω.
Σε αυτήν εμφανίζεται η οργάνωση να αναφέρει ότι "έφτασε η μεγάλη στιγμή να δείξουμε τι αξίζουμε και πόσο ενωμένοι είμαστε", ενώ καλεί τα μέλη της να επικοινωνήσουν με τον τομέα της Νίκαιας γιατί όπως τονίζεται "για ευνόητους λογούς ασφαλείας οι οδηγίες δεν θα δοθούν δημόσια".
"Λαθρομετανάστες από το Πακιστάν την Αλβανία την Αφρική και άλλα σκουπίδια που στοιβάχτηκαν στην πατρίδα μας, σε συνεργασία με εγχώριους άπλυτους εθνοπροδότες του ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΙΑ, ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ και άλλων "προοδευτικών" την Πέμπτη θα προσπαθήσουν το αδιανόητο, να κάνουν πορεία διαμαρτυρίας στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης στην Νίκαια (Καισαρείας 30), με σκοπό να θυροκολλήσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας και να απαιτήσουν το κλείσιμο των γραφείων μας.
Έλληνες πατριώτες εθνικιστές, αυτό δεν θα περάσει, όχι τα γραφεία δεν θα κλείσουμε, αλλά ούτε να πλησιάσουν στα 500 μέτρα δεν θα τους αφήσουμε. Πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί, γυναικόπαιδα και ηλικιωμένοι κάτω από τα γραφεία μας να βροντοφωνάζουν για τις αξίες και τα ιδανικά του Έθνους και εμείς οι νεότεροι ως δύναμη περιφρούρησης, σε συνεργασία με τοπικές από όλη την Αττική να αποτρέψουμε τον εχθρό και να διασφαλίσουμε την σωματική ακεραιότητα των Ελλήνων της Νικαίας αλλά και της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας που θα γίνει στόχος των αναρχομπολσεβίκων.
Η παρουσία όλων σας είναι απαραίτητη, κινητοποιήστε τους πάντες, φίλους και γνωστούς. Η έκβαση των γεγονότων που θα λάβουν χώρα την Πέμπτη θα κρίνει τη μελλοντική μας θέση στην Δ. Αττική και Πειραιά", καταλήγει το κείμενο.














πηγή: news 247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου