Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Συνεχίζονται οι ρατσιστικές επιθέσεις λαθρομεταναστών κατά Ελλήνων σε όλη την χώρα

Συνεχίζονται οι ρατσιστικές επιθέσεις λαθρομεταναστών κατά Ελλήνων σε όλη την χώρα
ΠΑΤΡΑ: ΑΦΓΑΝΟΙ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΑΓΡΙΩΣ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ
Αυξάνονται και πληθύνονται
καθημερινά οι ρατσιστικές επιθέσεις «κακόμοιρων οικονομικών μεταναστών» κατά των Ελλήνων! Στην Πάτρα, λοιπόν, τρεις Αφγανοί πλησίασαν τον Έλληνα επιχειρηματία Ηλία Παναγιωτόπουλο, που καθόταν σε κατάστημα της περιοχής, στην οδό Πολυτεχνείου και αφού του πέταξαν πέτρες και άλλα αντικείμενα, τον ξυλοκόπησαν βάναυσα κι εξαφανίστηκαν. Το θύμα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.  

Και βέβαια, αιτία της αποθράσυνσης των «κακόμοιρων κ.τ.λ.» είναι η πλήρης ασυλία που απολαμβάνουν από το ψευδοκράτος της τριμερούς μνημονιακής συγκυβέρνησης της Πασοκο-Νεοδημοκρατικής Αριστεράς, και η «αλληλεγγύη» των αριστερών, των ξένων και ντόπιων ΜΜΕ, των ΜΚΟ και λοιπών… δημοκρατικών δυνάμεων.

ΑΘΗΝΑ: ΑΓΡΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΤΑ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥ 90ΧΡΟΝΟΥ
Κανιβαλική ρατσιστική επίθεση με κίνητρο τη ληστεία έγινε αυτές τις μέρες στο κέντρο της Αθήνας, με θύμα έναν ανύποπτο και ανυπεράσπιστο 90χρονο Έλληνα!

Πιο συγκεκριμένα, δύο «κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες», από την Γκάνα και την Σιέρρα Λεόνε, δε σεβάστηκαν ούτε την ηλικία (90 ετών!) ενός Έλληνα και του επιτέθηκαν μέσα στο ασανσέρ της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στην Κυψέλη. Κι αφού τον χτύπησαν βάναυσα, του βούτηξαν το πορτοφόλι του, το οποίο ήταν «γεμάτο», καθώς λίγη ώρα πρωτύτερα ο υπερήλικας είχε πάρει τη σύνταξή του. Θεωρείται βέβαιο πως οι εξ’ Αφρικής «κακόμοιροι κ.τ.λ.», παρακολουθούσαν τον υπερήλικα Έλληνα από την τράπεζα και μόλις βρήκαν την ευκαιρία τον λήστεψαν. Οι δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Την ίδια ώρα που ουρλιάζουν οι ντόπιοι και οι ξένοι λύκοι της Νέας Τάξης – Παγκοσμιοποίησης, για… ρατσιστικές επιθέσεις Ελλήνων κατά των «κακόμοιρων οικονομικών μεταναστών» που έχουν κατακλύσει τη χώρα, καθημερινά αποδεικνύεται από την πιο επίσημη πηγή (το αστυνομικό δελτίο), ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο!

Στη Ρόδο, λοιπόν, συνελήφθησαν δύο «κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες» από την Γεωργία, 19 και 21 ετών αντίστοιχα –ενώ αναζητείται ένας ακόμα ομοεθνής τους- για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οπλοχρησία. Οι τρεις «κακόμοιροι κ.τ.λ.» διασκέδαζαν σε κατάστημα του νησιού (την ίδια ώρα που οι Έλληνες έχουν κλειστεί στα σπίτια τους γιατί δεν έχουν μία…) και για άγνωστο λόγο επιτέθηκαν και τραυμάτισαν με μαχαίρι στο λαιμό και στην κοιλιακή χώρα έναν 42χρονο υπάλληλο, έξω από το κατάστημα. Ο άτυχος 42χρονος Έλληνας μεταφέρθηκε στον νοσοκομείο και ευτυχώς είναι εκτός κινδύνου.

Φυσικά, ούτε αυτή η βάναυση ρατσιστική επίθεση συγκίνησε τα κόμματα της αριστεράς (και της… προόδου), της μασονο-κεντροδεξιάς, τις ΜΚΟ, τα καθεστωτικά ΜΜΕ (ντόπια και ξένα), τον Συνήγορο του Πολίτη, τον Επίτροπο Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης, τον ΟΗΕ, τις «ανθρωπιστικές» οργανώσεις και λοιπές… αντιρατσιστικές δυνάμεις. Και βέβαια, δεν επενέβη η νέα συριζαίικη υπηρεσία της Κρατικής Ασφαλείας «κατά του ρατσισμού», καθότι η επίθεση αλλοδαπών κατά Ελλήνων δε λογίζεται «ρατσισμός», παρά μόνο το αντίθετο!

Αυτή η «αντιρατσιστική» υπηρεσία που ίδρυσε ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Δένδιας εδώ και μια βδομάδα, κατόπιν απαιτήσεως του ΣΥΡΙΖΑ, έχει αναλάβει καμιά υπόθεση ή τζάμπα πληρώνονται οι υπηρετούντες εκεί; Μήπως, αφού έτσι κι αλλιώς δεν έχουν αντικείμενο, να ριχτούν στην πραγματική αστυνόμευση για να δικαιολογήσουν και το μισθό που παίρνουν;  



















πηγή: Λ.Σ.Χ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου